Инфо

11. јул 2013.11. јул 2013.
ДРИНСКА РЕГАТА

РЕКА КОЈА СПАЈА

Традиционална 12. Дринска регата одржаће се у суботу, 13. јула. Дани дринске регате почели су још 6. јула и читава ова седмица богата је спортским и културним садржајем. Одржани су бројни спортски турнири, неколико представа и изложби.
-Дринска регата је туристички бренд Љубовије и печат на туристичкој карти Србије. Највећа и најмасовнија манифестација на води на реци Дрини, која броји око 1.000 пловила и окупља око 15.000 учесника. Има међународни карактер. Спуст је на једном од најлепших делова Дрине, која је наш највећи туристички потенцијал и река која спаја, навела је директорка Туристичке организације Љубовија, Маријана Петаковић.
Сутра ће на стадиону ФК “Дрина“ од 21:30 бити одржан концерт Хариса Џиновића, а након тога од 23:30 наступиће Ђорђе Давид са својим бендом. По завршетку Регате у суботу концерте ће одржати “Бонус бенд“, “Црвена јабука“ и Ацо Пејовић.
Старт је у Рогачици, а циљ у Љубовији. Пловни пут је дуг 40 километара. Окупљање учесника је у 7 часова, а почетак Регате у 9. Пријављивање траје до самог старта и бесплатно је, док котизација осигурања кошта 1.000 динара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa