Инфо

11. фебруар 2010.11. феб 2010.
“БУДИ ШТО ЖЕЛИШ“

ШАБАЧКИ ОСНОВЦИ У РИЈЕЦИ

Од петка 5. фебруара до недеље, 7. фебруара, ученици ОШ “&
Од момента доласка у ОШ “Горња Вежица“, гости су наишли на изузетно гостопримство, пажњу и бригу да сваки тренутак боравка буде садржајан, чему је уз учешће колектива и ученика, највише допринела директорка школе, госпођа Бојана Матешин.
После кратке приредбе, гости су били почашћени топлим ручком, а затим их је домаћин упознао са школом, радом и резултатима које су њени ученици остварили у различитим областима ученичких активности. Зграда школе, са својим пространим учионицама, спортском халом, хигијеном, а посебно дисциплином ученика, су оставили изузетно позитиван утисак на све присутне госте. Домаћини су се трудили да у сваком тренутку буду на услузи својим гостима, које су сместили у врло лепу и пространу зграду Црвеног Крста.
Карневалска поворка је била организована у суботу, 6. фебруара, у којој су учествовали и ученици ОШ „Н. Велимировић“ Шабац. У поподневним сатима, за њих је била организована посета градском планетаријуму. Представници гостију, на челу са замеником градоначелника Шапца, Јасминком Ристивојевић, су били у посети градском секретару за просвету и градоначелнику Ријеке, где су наишли на изузетно срдачан и топао пријем.
После свега доживљеног у тако мало времена, општи је утисак свих ученика, њихових наставника, руководства ОШ „Н. Велимировић“ Шабац и представника града Шапца, да је посета била изузетно организована и успешна, а да су се домаћини понели на најбољи могући начин.
Остаје обавеза нас да, као будући домаћини, покушамо да на најбољи начин узвратимо добродошлицом ученицима и колективу ОШ “Горња Вежица“ из Ријеке, позивом ове школе да учествује на карневалу који се одржава у нашем граду, у време Чивијаде.
Овакви видови комуникације и сарадње, дају већи допринос међусобном повезивању и разумевању будућих генерација, од било какве економске или политичке комуникације. Везе успостављене у раном животном добу су увек дубље и јаче.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa