Инфо

28. новембар 2013.28. нов 2013.
РУКОМЕТ: ТЕСАН ПОРАЗ МЕТАЛОПЛАСТИКЕ У ВРБАСУ

ОДЛУКА У "ЗОРКИ"

Врбас ““ Металопластика 26:25 (13:15)
ЦФК “Драго Јововић“. Гледалаца: 1.000. Судије: Аргеридис, Ноустас (оба Кипар). Седмерци: Врбас 2 (1), Металопластика 1 (1). Искључења: Врбас 8 , Металопластика 12 минута.
Металопластика: Максимовић, Травар 5, Миловановић, Алексић, Стевановић, Палевић, Марјановић 2, Канкараш 1, Медурић, Обрадовић, Марковић, Арсић (14 одбрана, 1 седмерац), Грујичић 7, Митровић 3, Милосављевић 7 (1), Драгаш.
Металопластика је у првом мечу 3. кола Челенџ купа пропустила шансу да се непоражена врати из Врбаса и да мирније дочека реванаш у Шапцу. „Пластичари“ су у већем делу утакмице били у вођству. У 33. минуту стигли до највеће предности од четири гола разлике 17:13. Од тог тренутка домаћи су се вратили у меч, серијом 4:0 казнили су грешке и промашаје у нападу шабачког тима и за само четири минута стигли до егала. До краја екипе су се смењивале у вођству а најзапаженији на терену били су голмани - код домаћих капитен Влаисављевић на другој страни изванредни Дарко Арсић. Марјановић је у 59. минуту изједначио на 25:25 а затим су Врбашани 30 секунди пре краја из седмерца повели са 26:25. У последњем нападу после тајм аута, Травар је изгубио лопту. Тако је нажалост пропао покушај да се на крају стигне до изједначења.
Прво полувреме двомеча добили су Врбашани са минималном разликом која надокнадива. Реванш у којем ће пасти одлука о пласману у осмину финала одиграће се у суботу у хали „Зорка“ у 18.30 часова. Правду ће делити румунски судијски пар Василе Павел и Еуген Мариан Стате. Делегат ЕХФ је Радош Ракочевић из Црне Горе.
- Када се све сагледа не можемо бити баш задовољни резултатом. Нисмо поновили игру из претходних утакмица. У другом делу сусрета имали смо осцилација у игри које у реваншу морамо свести на миниму. Противник није ни мало наивна екипа. Морамо дати свој максимум како бисмо остварили циљ ““ пласман у наредно коло - рекао је Филип Марјановић репрезентативно лево крило Металопластике.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa