Инфо

11. децембар 2014.11. дец 2014.
МИЛАНА ДАВИДОВИЋ (ДРАГЕЉЕВИЋ) ОБЈАВИЛА НОВУ ЗБИРКУ ПЕСАМА

ТИ СИ МОЈА ПЕСМА

Нова књига, збирка песама младе и талентоване Милане Давидовић (Драгељевић), под насловом:“ Ти си моја песма“, промовисана је недавно у свечаној сали Скупштине општине Богатић у присуству већег броја љубитеља поезије и саме ауторке. Генерални финансијски покровитељ издања, била је општина Богатић и МППД “Браћа Ружић“ Клење, уз организациону помоћ Народне библиотеке “Јанко Веселиновић“ у Богатићу и КОЦ.
Милана је у Богатић дошла 2003. године из Двора на Уни и ту пронашла љубав свог живота. Удала се али љубав према поезији коју је понела из школских дана није заборавила и увек јој се враћа. Поникла је из трговачке породице. Мајка Нада и отац Миле јој данас живе у Вогњу. Има још сестру Милијану и брата Милана.
До сада је објавила три књиге. Све су збирке песама и то највише са љубавном тематиком, мада има доста и дечјих. Прву збирку поезије објавила је 2007. године „У вртлогу сећања“. Другу 2013. „Кад мирише ноћ“ трећу, најновију 2014. “Ти си моја песма“.
- Моје песничко трагање везано је за емотивно доживљавање тренутка. Рима и метрика су за мене непревазиђени. Неколико песама сам писала у слободном стиху, каже ауторка, која мотиве за своје стваралаштво проналази у доживљајима из целог досадашњег живота.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa