Инфо

11. децембар 2014.11. дец 2014.
Грејање у сали МЗ „Жика Поповић“

ПРИЈАТНИЈИ ТРЕНИНГ

Сала Месне заједнице „Жика Поповић“ реновирана је и прилагођена тренирању борилачких спортова пре годину дана, а ове недеље завршена је друга фаза реконструкције увођењем централног грејања. У адаптацији и реконструкцији простора, поред Месне заједнице, учествовали су Град Шабац и ЈП Спортски центар Шабац.
- Изузетно ми је задовољство да видим како млади људи, не само ове месне заједнице, него и са подручја целог града, тренирају овде и на прави начин користе овај простор. То је био наш први циљ, да у договору са грађанима сазнамо њихове потребе и да их онда заједно са њима реализујемо. Драго ми је што смо то успели да остваримо у потпуности, захваљујући ангажовању пре свега житеља Месне заједнице, али и Јавног предузећа Спортски центар Шабац и Града Шапца, рекао је заменик градоначелника Немања Пајић.
- Месна заједница „Жика Поповић“ покренула је иницијативу да се уради ова сала која ће окупити децу и омладину целе месне заједнице и града. Надам се да ће деца из целог града доћи овде у жељи да се баве неким од борилачких спортова који су им на располагању, јер ће то учинити њихов живот здравијим и квалитетнијим, истакао је Јован Радишић, председник Месне заједнице „Жика Поповић“.
- Ове године је издвојено милион и по динара за грејање, колико је коштала инвестиција. Трудимо се да уз буџет који имамо направимо што боље, угледније и лепше место. У малој сали имамо два стола за стони тенис намењена особама са посебним потребама. Веома сам задовољан што је овај објекат из руинираног простора за годину дана претворен у одлично опремљену спортску салу, рекао је Драган Николић, директор ЈП Спортски центар Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa