Инфо

11. децембар 2014.11. дец 2014.
КараЂорЂе, славски

Жеља виШи ранг

Слава клуба, Свети Андреј Првозвани, прошле суботе, била је прилика за дружење чланова управе, данашње генерације, ветерана, спонзора и пријатеља клуба.
Честитке, благослов, здравицу, упутио је мишарски свештеник Небојша Јеремић. Жеља домаћина, потпредседника клуба, Зорана Остојића, била је да се започете инвестиције и заврше.
- Посебно бих пожелео играчима да у наредној полусезони, наставе са овако добрим играма и да коначно, узмемо то дуго прижељкивано прво место и уђемо у виши ранг.
Тренутно, Карађорђе је у Међуопштинској лиги, на другој позицији, а циљ је улазак у Окружну лигу...
Комплекс стадиона све лепши и уређенији, а у управи истичу добре односе , заједнички језик, људе који помажу. Дом црвено-црних још уређенији, све окречено, осветљено, додатно сређени санитарни чворови, урађена и спољна чесма, ограда иза гола: „Почели смо и изградњу трибина са три стотине места; урађени су темељи, припремљен материјал, и надамо се да ће до почетка наредне полусезоне, трибине бити завршене“ ““ поручује домаћин славе, у шали додајући, у клубу задужен за инвестиције.“ Планирају уређење и помоћног терена, где би био и терен за кошарку и мали фудбал... Али, корак по корак... Председник клуба, Митар Стојановић, нада се да ће неупоредиво квалитетније услове, пратити и резултати. Истиче бројност младих селекција, а као плод таквог рада, да је деведесет посто играча из Мишара. А само то може и да испуни трибине које се граде.
Традиционално, славско дружење било је прилика да, у име клуба, захвалнице добију они који се данас издвајају радом и резултатима, неки од оних који су пронели славу Карађорђа, као и бројни појединци и фирме, који, на различите начине, искрено помажу клуб. У набрајању, издвајамо „ветеране“ ““ Жоју Галонића, Тому Маринковића, Жижу Шушића, Томислава Томића, Данила Недељковића, Тому Лазића, Јовановиће ““ Дула и Србу, Жику Станојевића, Николу Ђурђевића... „Наша обавеза је да децу вратимо спорту, морамо им пружити све услове. Дивна је слика колико је младих у Мишару заинтересовано да се бави спортом, и ја очекујем да ће Карађорђе и надаље бити узоран, очекујем још боље резултате ““ пожелео је Жоја Галонић.
С.Љ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa