Инфо

18. децембар 2014.18. дец 2014.
„РЕНАУЛТ“ ЦЕНТАР ВУКОВИЋ

ЕВРОПСКИ КВАЛИТЕТ

Нови објекат Продајно-сервисног центра „Вуковић“ од прошле недеље се налази на новој адреси
Породична пословна прича, започета пре три деценије, добила је нову димензију. Продајно-сервисни центар „Вуковић“ од прошле недеље се и званично налази на на новој локацији, у најсавременијем објекту на Обилазном путу, прекопута Капитол парка. Од укупно 2. 000 квадрата корисне површине, 600 заузимају салон „Ренаулт“ и „Дациа“ возила, док се у 550 квадрата налази најмодернији сервис за путничка и прирведна возила. Власник фирме, Михаило Вуковић, на свечаном отварању објекта истакао је да ће се његова фирма и у будућности трудити да одржи имиџ најбољег дилера „Ренаулт“ возила у Србији.
- После две и по године изградње успели смо да посао приведемо крају и отворимо нови пословни објекат. Представили смо и нови концепт продаје возила који ће се примењивати на читавој територији Србије. То је концепт „Ренаулт сторе“ који подразумева још бољи однос имеђу радника овлашћеног сервиса и клијената. Жеља нам је да, у пријатном амбијенту, сви потенцијални сарадници добију неопходне информације, било да се ради о куповини возила, или о сервису. Ту су и велики панели, односно екрани на којима клијенти могу сами да одаберу екстеријер и ентеријер возила која су заинтересовани да купе, објашњава Вуковић.
Продајно-сервисни центар „Вуковић“ од 2004. године овлашћени је сервисер „Ренаулт“ возила. Прошле године, њима је припала награда за набољег заступника у Србији. Такво признање обавезује, слажу се директор „Ренаулт-Ниссан Србија“ Милан Белин и власник шабачке фирме.
- Прошлогодишња награда је у потпуности заслужена. За њу важе најстрожи критеријуми које поставља руководство компаније „Ренаулт“. Продајно сервисни центар „Вуковић“ је прошле године имао апсолутно најбоље резултате, и сасвим заслужено добио то признање, рекао је Белин, док је Михаило Вуковић додао да се нада да ће и ове године ПСЦ „Вуковић“ бити ако не најбољи, онда други по реду „Ренаулт“ сервис у Србији.
Свечаном отварању објекта присуствовао је и градоначлник Шапца Небојша Зеленовић, који је истакао да се град труди да добрим прирведницима олакша услове пословања и тиме дорпинесе развоју града.
- ПСЦ „Вуковић“ улаже доста, како у наш град, тако и у своје производне и продајне капацитете. Као представници града захвални смо породици Вуковић што се у овако тешком економском тренутку одлучила за важан искорак у пословној активности. Ми подржавамо овакве иницијативе и учинићемо све да услови пословања привредника на територији Шапца буду што бољи. Преко одељења Привредне коморе инсистирамо на чвршћој комуникацији са привредницима, како би креирали што бољи пословни амбијент, рекао је Зеленовић.
Компанија Вуковић и у наредном периоду ће се трудити да испуни очекивања пословних сарадника. Како наводе, жеље купаца ће им, као и до сада, увек бити на првом месту.
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa