Инфо

1. јануар 2015.1. јан 2015.

УсклаЂивање локалног са републиЧким правилником

На седници Градског већа града Шапца одржаној последњег дана 2014. године, разматран је и усвојен Предлог измена и допуна правилника о финансирању/суфинансирању у области спорта и физичке културе и Правилника о категоризацији спортских удружења (клубова) у области такмичарског спорта града Шапца. Реч је о усклађивању са републичким правилником и Законом о спорту, што спортским клубовима који нису у важећим гранским савезима а квалитетно раде са децом, пружа могућност да добијена средства искористе на најбољи начин.
Чланови Градског већа именовали су четири члана Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на територији града Шапца: Ненада Ђурића, Одељење за инспекцијске и комунално-стамбене послове, Драгану Синђелић, Прекршајни суд, Владимира Недељковића, ЈП за управљање грађевинским земљиштем, и Филипа Окановића, ЈУП „План“.
На последњој седници Градског већа града Шапца у 2014. години разматрана је иницијатива Српске академије наука и уметности да једна улица у Шапцу добије име академика Михаила Ђурића, рођеног у Шапцу. Предлог ће бити прослеђен Комисији за доделу назива улица.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa