Инфо

8. јануар 2015.8. јан 2015.
КОЦЕЉЕВА

НОВОГОДИШЊИ ПРИЈЕМ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Традиционални пријем код председника општине Коцељева, уприличен поводом новогодишњих и божићних празника, окупио је велики број представника јавних предузећа и установа, републичких органа, привредног сектора, удружења грађана...
Приликом сумирања резултата у 2014. години председник општине Душан Илинчић подсетио је присутне на све оно што је у протеклој години урађено, посебно у области развоја инфраструктуре и то у сфери електро и водо снабдевања као и у путној привреди. За досадашњи развој општине садашњи председник је заслуге приписао дугогодишњем првом човеку ове локалне самоуправе, садашњем народном посланику у републичком парламенту Верољубу Матићу и напоменуо да ће и сам наставити са развојем општине истим темпом.
Осим Илинчића, госте је поздравио и Верољуб Матић који је на почетку излагања истакао да су претходну годину која је била тешка и за Коцељеву и за Србију, обележиле поплаве, клизишта и градоносни облаци који су причинили велике штете на територији ове општине.
- Ипак, крећући се по Србији видео сам да грађани Коцељеве наилазе на поштовање, тако да сматрам да смо на добром путу и да наша општина има перспективу. Имамо доста инвестиција у току и још заинтересованих инвеститора - рекао је Матић и том приликом саопштио да је потписан уговор о изградњи два моста, у Љутицама на реци Тамнави и у Дружетићу на Убачи, којима ће бити решени проблеми у комуникацији мештана ових села.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa