Инфо

1. април 2010.1. апр 2010.
ГРАДОНАЧЕЛНИКУ МИЛОШУ МИЛОШЕВИЋУ УРУЧЕНО ПРИЗНАЊЕ

„ШАБАЦ““ ПРИВРЕДНИ ГРАД БУДУЋНОСТИ“

Градоначелнику Шапца Милошу Милошевићу данас је у Скупштини Србије Гордана Чомић, потпредседница Републичког парламента, уручила признање „Шабац-привредни град будућности“. Ово престижно звање Шабац је добио половином марта, у оквиру промоције најуспешнијих пројеката у општинама и градовима у Србији, коју већ трећу годину организују Клуб Привредних новинара Србије, Агробанка, и Центар за мала и средња предузећа Београд.
У конкуренцији 49 кандидата, награђено је седам градова и општина, као и 11 успешних пројеката. Шабац је добио признање као најперспективнији град са становишта потенцијала и развојних програма, а Северозападна радна зона окарактерисана је као једна од најпривлачнијих привредних дестинација у Србији.
- Од успешних се очекује да буду путоказ другима и да своја знања пренесу мање развијеним општинама у окружењу, како би сви заједно остварили добру пословну климу у Србији, рекла је, између осталог, потпредседница Скупштине Србије приликом доделе кристалног пехара градоначелнику Шапца.
Захваљујући на признању, градоначелник Милошевић је истакао да ће то бити мотив више у стварању још повољнијих услова за привредни развој града и долазак инвеститора.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa