Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
РУКОМЕТ: ЖЕНЕ

КРЕНУО “МЕДИЦИНАР“

КРЕНУО “МЕДИЦИНАР“
ЖРК „Железничар“ Инђија - ЖРК „Медицинар“ 30:38 (16:17)
Шапчанке су на меч у Инђију кренуле са жељом да освоје два бода. То су и урадиле и тако себи доста олакшале позицију на табели и услове за опстанак у Супер-лиги.
У првом полувремену се играло врло равноправно са обе стране, па се резултат кретао у том смеру. Ипак Медицинар решава тај део игре у своју корист са голом предности.
Друго полувреме доноси сасвим другу ситуацију на терену. У периоду од десетак минута Шапчанке праве серију од 7:0 и ту предност предвођене Аном Радовић уз помоћ Дуње Враголић, Марине Обућине, Александре Ручнов, Наде Нинковић и добре одбране Маје Миловановић, успевају да одрже па чак и да увећају за један гол до краја утакмице, која је завршена са 8 голова предности.
Ова победа је дошла у прави тренутак. Екипа је добила на сигурности у сваком погледу па је то добар залог за све предстојеће утакмице које после паузе од две недеље очекују екипу Медицинара, каже Петар Фајфрић, потпредседник УО ЖРК “Медицинар“.
Наредну утакмицу Шапчанке играју у Београду, 21.02.2015. против последње пласиране Црвене Звезде.
ЖРК“Медицинар“: Дукић, Враголић 8, Васиљевић И, Милошевић, Белушевић, Мијаиловић, Радовић 10, Ручнов 5, Васиљевић Д, Селенић, Јовић 3, Миловановић, Обућина 7, Нинковић 4, Стојковић 1.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa