Инфо

29. јануар 2015.29. јан 2015.
ТЕКВОНДО: КЛУБ ЛЕТЊИКОВАЦ ЕЛИКСИР ГРУП

НОВИ ТАЛАС ТРИЈУМФА

На међународном турниру Г 1 класе протеклог викенда у Сарајеву такмичари клуба Летњиковац Еликсир груп остварили су по свим мерилима узузетан успех.
У конкуренцији 500 бораца из 100 клубова који су стигли из 30 земаља укњижено је 12 победа и освојено шест медаља: златна, два сребра и три бронзе. Сребрне су пригрлили сениори а то се бодује за светску ранг листу и Олимпијске игре. Најсјајније одличје је изборено у узрасту кадета а бронза међу јуниорима.
Са четири узастопне победе злато је изборио Марко Томић. До сребра су стигли Драгана и Милош Гладовић. У оштрој конкуренцији морали су да победе и званичне светске и европске шампионе. Драгана је на крају поражена од репрезентативке Турске. Бронза у конкуренцији сениора је припала Ивану Карајловићу који је био сјајан у две борбе а исто одличје је изборила и јуниорка Јана Богдановић, као и кадет Лука Павловић.
Све виђено је добар подстрек за за наступ на светском Првенству у Русији те европском клупском огледању у Анталији ове године, истиче тренер Горан Петровић.
Вредно је истаћи да је Милош Гладовић у полуфиналном огледању познатог светског борца из репрезентације Немачке Левента Тунканта потврдивши високу класу. То је уједно потврда да прошлогодишња титула вицешампиона Европе није случајна.

С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa