Инфо

19. фебруар 2015.19. феб 2015.
НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

ЦСУ УЈЕДИНИО РЕГИОН

Центар за стручно усавршавање и СЊГ ““ две године успешне сарадње
На пројектни предлог Центра за стручно усавршавање СЊГ је прихватио да финансира учешће на Сајму туризма у Београду од 19. до 22. фебруара. ЦСУ је овом приликом био носилац организације која је окупила представнике, Србије, Хрватске, БиХ и Македоније.
У четири сајамска дана излагачи из четири земље су представили своје производе и могућност туристичке валоризације, на 50 м2 сајамског простора.
По први пут је добар пројекат ЦСУ омогућио да се на међународно признатом сајму туризма појаве ТОШ, Вила Албедо, Расадник Маринковић и наравно „Парк науке“ као јединствени едукативни садржај града Шапца који постаје све више дестинација школских екскурзија из читаве земље.
Према речима директора Центра за стручно усавршавање мр Горана Стојићевића, ради се о веома успешном наступу свих излагача што ће допринети бољој афирмацији читавог пројекта и сваке регије.
Велики број посетилаца штанда говори о атрактивности производа и услуга све четири регије што у даљој перспективи треба да допринесе бољем руралном развоју а самим тим и квалитетнијем животу становништва.
ЦСУ Шабац се нада да ће сарадња са СЊГ у будућности бити још интензивнија и да добре пројектне активности, као ова, и даље бити подржаване.
СЊГ у финансијски подржава многе добре пројектне активности. То се десило и са Центром за стручно усавршавање из Шапца који је организовао учешће на сајму Туризма представника свих заинтересованих страна из четири регије: Дрина-Сава, Дрина-Тара, Преспа и Шара.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa