Инфо

26. фебруар 2015.26. феб 2015.
ТЕКВОНДО КЛУБ „ШАБАЦ“

КАДЕТИМА ПЕХАР

Спортска хала “ФМП“ у Железнику, била је протекле недеље место одржавања једанаестог по реду отвореног међународног теквондо турнира “Омега куп 2015“. Учествовало је 49 клубова са укупно 535 такмичара из 12 земаља.
Теквондо клуб Шабац је наступио са 12 такмичара у свим узрасним категоријама који су освојили девет медаља од чега седам златних, једну сребрну и једну бронзану. Кадетском тиму теквондо клубу Шабац је припао пехар за укупно друго место испред ТК “Елит“ из Инђије, док је прва била екипа ТК “Еурошпед“ из Вршца.
Наш главни циљ на “Омега купу 2015“ је био провера кадета и у томе смо потпуно успели јер су сви наши кадетски репрезентативци освојили златне медаље. Наш мушки кадетски тим је заузео прво место показавши изузетан квалитет и доминацију својих такмичара а укупно заједно мушки и женски кадетски тим теквондо клуба “Шабац“ је био други. Крајем наредне недеље ћемо видети домете наших најмлађих такмичара пошто идемо у Београд на Првенство Србије за пионире и јуниоре ““ рекао нам је Јован Дедић тренер теквондо клуба “Шабац“.
Освајачи медаља на турниру “ Омега куп 2015“
Злато: Дуња Сарић, Ивана Тадић, Милица Тијанић, Матеја Вучинић, Марко Марковић, Виктор Пушкић и Урош Белановић. Сребро: Маја Дукић. Бронза: Марко Лазић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa