Инфо

5. март 2015.5. мар 2015.
ТРАДИЦИОНАЛНИ КАРАТЕ: КУП ШАПЦА

СОКО ПРЕТПЛАЋЕН НА БРОНЗЕ

После поздравних речи др Владимира Јорге и проглашенем турнира отвореним, ревијално је наступио „четверац“ из Мајура у саставу Савић Сара, Трифуновић Емилија и сестре Сарић Ана и Вања...
У такмичарском делу наступило је 20 такмицара који су освојили највише бронзаних медаља, које су освојене у веома јакој конкуренцији и имају веома блистав сјај.
Бронзане медаље заслужили су: Сарић Ана и Вања, Брковић Оливера, Ћосић Нађа, Чекић Урош, Богдановић Михајло, Трифуновић Бојан, Филиповић Никола, Јездић Лазар, Реновчевић Огњен, Миочиновић Лазар и Миочиновић Милан. Сребрне медаље су освојили Трифуновић Емилија и Александар Ранковић, док су се позлатили Сара Савић и Филиповић Иван сви у катама појединачно.
Златом су се окитиле и Сања, Ања и Ема Петровић које су наступиле у ката-тиму. Са највише освојених медаља у Мајур се вратио Товиловић Филип који се такмичио у четири дисциплине. У катама појединачно и ката-тиму освојио је златне медаље, док је у ко го кумите и фри- стајл дисциплинама заузео трећа места. Ово је Филипу добар залет за Италију где ће се такмичити за титулу на Европском првенству.
У клубу су задовољни оствареним резултатима, јер међу такмичарима је био велики број дечака и девојчица који су по први пут стали на татами.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa