Инфо

12. март 2015.12. мар 2015.
У СУСРЕТ НОВОЈ СЕЗОНИ

БОГАТ ПРОГРАМ ЗА ЉУБИТЕЉЕ ТРКА

Шабачки „Џокеј клуб“ , са власницима, одгајивачима и тренерима усвајањем предложених такмичарских пропозиција званично је, започео у нову коњичку сезону која ће стартовати за месец дана. Шабачки љубитељи коњичког спорта имаће прилику да уживају у свом омиљеном спорту 12 такмичарских дана. Сезона и ове године, почеће традиционално на Ускрс.
Шабачке коњичке свечаности ““ биће одржане 25. и 26. јула. Уз редовна коњичка надметања програм ће имати и нове садржаје у та два такмичарска дана. Иначе, највећаи догађај сезоне сигурно је, Куп „Меморијал краља Александра “ а то надметање биће у оквиру Свечаности. Груп један такмичење, трка „Града Шапца“ биће одржана 21. септембра, нагласио је Александар Драгојевић, председник клуба у Шапцу. Уз поменуте трке, шабачка публика моћи ће да ужива и Груп два, Листед, категорисаним и хандикап такмичењима а биће их више од педесет како је донето пропозицијама.
Београд је, у свом календару планирао исто дванаест дана и то у периоду од деветнаестог априла до осамнаестог октобра. Календар би требао бити валидан ако управа на најстаријем спортском објекту Београду и Србији пронађе финансијске изворе и изађе из такмичарског сивила у ком је већ две године.
А како традиција налаже, коњичка сезона у Мачви , почеће петог априла. Мачвани, већ годинама отварају капије свог Хиподрома истог дана. Цвети су дан, када је у Мачви пролеће али и коњичка надметања почињу тог дана пред велики хришћански празник Ускрс, када се на Хиподрому у Богатићу, окупи више хиљада посетилаца истиче Љубинко Јевтић, дугогодишњи коментатор трка на култном састајалишту заљубљеника у коње и коњичка такмичења.

Б.Попадић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa