Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ТЕКВОНДО: КЛУБ ЛЕТЊИКОВАЦ ЕЛИКСИР

НОВИХ ПЕТ ПРВАКА СРБИЈЕ

Протекле суботе одржано је Првенство Србије за сениоре и кадете, у Београду. Клуб Летњиковац Еликсир је добио пет нових првака Србије.
Мушки сениорски тим најбољи је у земљи! Мушки кадетски тим другопласирани у Србији.
У конкуренцији од 295 такмичара и 44 клуба такмичари Теквондо клуба Летњиковац остварили су изузетан успех освојивши 12 медаља, од којих су 5 златних, 2 сребрне и 5 бронзаних. У екипном пласману мушки Сениорски тим је поново заузео 1. место, док је мушком Кадетском тиму припао пехар за 2. место. У укупном пласману екипа Летњиковца је на овом првенству заузела 3. место. Марко Томић је најбољи кадет.
Златне медаље: (сениори) Марко Карајловић, до 63 кг. Иван Пурешевић, до 68 кг. Иван Карајловић, до 80 кг. Бронза: Младен Матић, до 68 кг. Кадети: Марко Томић, до 41 кг. Михаило Марковић, до 45 кг.
Сребрне медаље: (кадети) Ања Живковић, Вељко Панић.
Бронзе: (кадети) Ана Рашић, Наташа Лазић, Лука Павловић и Борис Стаји.
- Пет нових првака државе и одбрањена титула сениорског првака државе у мушкој конкуренцији, као и одлично друго место за кадете је, више него добар учинак наших бораца на овом првенству. Иако смо наступили у значајно ослабљеном саставу, без Драгане и Милоша Гладовића, у конкуренцији сениора, (који су овога пута изостали због згуснутог календара међународних наступа), титула је одбрањена и зацртани циљ је остварен. Са њих двоје и, додатних 14 бодова, Летњиковац би на овом првенству био на врху табеле и у укупном пласману.
Честитам свим борцима нашег клуба на оствареном изузетном резултату. Сада нам преостаје наступ у Молдавији Г1 класа, и потом Светско Сениорско првенство у Русији за које је се пласирао број наших тамичара. А већ данас (четвртак) Милош Гладовић наступа на Европском првенству у Олимпијским категоријама, које се одржава у Налчику у Русији. Пожелимо нашем шапиону пуно среће на овом првенству, нови успех поздравља тренер Горан Петровић.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa