Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ЗАВРШЕН ГОДИШЊИ ТУРНИР ШАХ СЕКЦИЈЕ ГРАДСКОГ УДРУЖЕЊА ПЕНЗИОНЕРА

НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ

Током прошле седмице у просторијама Градског удружења пензионера града Шапца било је веома узаврело. Дванаест играча борило се за што бољи пласман на Годишњем турниру Шах секције и улазак у тим који ће се такмичити током године ван Шапца.
- Више смо него задовољни како се одвијао турнир. Прошао је без икаквих проблема. Играло се коректно и фер по правилима ФИДЕ. Завршили смо без дана паузе ““ рекао је Слободан Ђурић, заменик председника Шах секције прошлог петка на затварању Годишњег турнира.
Шесторици првопласираних Војиславу Теодоровићу, Слободану Ђурићу, Славољубу Вујковићу, Веселину Дамјановићу, Андрији Стојанцу и Драгољубу Бојичићу новчане награде у износу од 3.000 динара за прво место, 2.000 за друго, 1.500 за треће и четврто и 1.000 динара за пето и шесто место уручио је заменик председника Градског удружења пензионера града Шапца Момир Павић.
- Честитам вам на успешно организованом турниру, свим учесницима турнира на учешћу, а добитницима награда за освојена места. Желим вам да још пуно година учествујете, освајате награде и играте шах ““ додао је Павић.
Победник Војислав Теодоровић је и ове године поновио прошлогодишњи успех.
- Могу вам рећи да је било веома интересантно шаховско првенствено. Три ствари су биле интересантне. Освојити прво место, стећи право за екипу секције шабачких пензионера на другим такмичењима и велики број кибицера који су нас пратили. То је много узбудљиво и интересантно ““ истакао је Теодоровић.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa