Инфо

19. март 2015.19. мар 2015.
ТеЖња ка константном проШирењу

УСПЕШАН РЕЦЕПТ КОМПАНИЈЕ АГРОПАПУК

Следећи успешан рецепт из претходних година, компанија Агропапук наставља са добром праксом отварања нових продајних објеката. Нови, 30. у низу почетком априла, стартоваће са радом на адреси у улици Јована Цвијића број 32. Објекат се налази на атрактивној и приступачној локацији у оквиру насеља Тркалиште.
- Као део нашег пословног плана и договора, а као резултат успешности нашег пословања и поверења које нам константно указују наши клијенти, одлучили смо се за овај, трећи по реду објекат у Шапцу. Некако се поклопило да трећи објекат у Шапцу буде и наш тридесети у оквиру малопродајних објеката наше компаније. Изузетно сам задовољан што се ово догађа баш у Шапцу јер сам стекао утисак да се одговорни људи у граду на све начине боре да привуку нове послодавце- истакао је за наш лист Братислав Богатић, власник компаније Агропапук и додао.
- На овај начин, уз поштовање највиших стандарда пословања, бићемо још ближе нашим купцима и доступнији у нашем региону. Радује ме што ће на овај начин отворити могућност за нова радна места што има посебну тежину у околностима под којим данас послујемо и живимо. Отварање оваквог објекта има посебну тежину и представља подстрек за све нас.
Свечано отварање у четвртак 2. априла са почетком у 10 часова ће као и увек пратити дегустација производа компаније Агропапук уз пригодне поклоне за посетиоце новог продајног објекта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa