Инфо

2. април 2015.2. апр 2015.

УРЕЂЕЊЕ ОКО ДОМА МЗ “ШИПУРСКЕ ЛИВАДЕ“

Крајем 2014. године извршено је реновирање Дома МЗ “Шипурске ливаде“ уз учешће 1:2 (МЗ-град). Том приликом на Дому су изведени следећи радови: поправка дотрајале кровне конструкције и замена оштећеног црепа, замена олука и иксни, поправка дотрајалог подашива, поправка оштећених делова зграде и израда фасаде, постављање рампе за инвалиде и плочица на улазу.
После оваквог уређења Дома, истакло се као потреба и уређење његове околине. Тако да је на иницијативу Савета МЗ “Шипурске ливаде“ и уз сарадњу са ЈП за уређење ГЗ дана 06. 04. 2015. године извршено сађење садница дрвећа “лиродендрона“, на дечјем игралишту иза Дома МЗ. Поред овога извршено је кошење овог простора од стране ЈКП Шабац, тако да ће игралиште бити умивено и спремно дочекати децу за Ускршње празнике.
Пре Ускрса, Савет МЗ, планира још, у сарадњи са члановима фудбалског клуба “Шипурске ливаде“ да изврши фарбање клупа на поменутом игралишту и постављање тобогана за малишане.
За Ускрс је у Дому МЗ са почетком у 11 часова планирано такмичење у лупању јаја и избору најлепшег јајета, организованог за децу наше МЗ.
Председник Савета МЗ “Шипурске ливаде“,
Златан Маринковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa