Инфо

23. април 2015.23. апр 2015.

ПРИПРЕМЕ ЗА 1. МАЈ

Радници Јавно комуналног предузећа „Стари град“ почели су уређење најпопуларнијих излетишта за Првомајски уранак. Ове године, највећи број људи очекује се на Старом граду, Летњиковачкој шуми и Липовим водама на Церу. Сва излетишта спремно ће дочекати оне који се одлуче да 1. мај проведу у природи.
- Радимо по годишњем програму предузећа, а тренутно уређујемо и доста додатних површина. Пошто је веома топло за овај период године, а при том је земљиште још увек влажно од обилних падавина, трава расте веома брзо. Имамо доста посла, радимо сваког дана од седам ујутру до седам увече. До петка и прославе првомајских празника сва популарна излетишта биће у потпуности уређена. Молимо грађане да поведу рачуна о чистоћи природе и да све оно што остане после прославе празника рада склоне барем у кесе, како би се што више заштитила животна средина. После празника наше екипе ће чистити сва излетишта, каже Војислав Стојчић, шеф сектора градског зеленила.
Ове године за 1. мај празноваће се само један дан, у петак, а ако је за утеху, очекује се да излетнике дочека релативно лепо време, и висока температура, која ће, према прогнозама, износити до 23 степена.
М.С.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa