Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
„НИКОЛАЈЕВИ ДАНИ“ ТРЕЋУ ГОДИНУ ЗА РЕДОМ

РАДОМ ДО РЕЗУЛТАТА

У сали ОШ „Николај Велимировић“ протеклог понедељка било је веома весело. Ученици трећег разреда извели су представу „Стари Шабац“ и на тај начин свечано отворили недељу обележавања Дана школе познатију под називом „Николајеви дани“.
- Практично сва стручна већа, колеге, потрудиле су се да са ученицима припреме што различитије теме које ће обрадити ове недеље на један специфичан начин, а опет све у духу рада, културног и јавног, нашег Николаја. Ово нам је недеља када потврђујемо све оно што је иза нас. А иза нас су огромни успеси ове године. Преко сто четрдесет освојених места на општинским такмичењима, преко деведесет на окружним и за сада четрнаест републичких награда и седам похвала. Шест ученика иде на „Балканијаду“. Некако „Николајеви дани“ дођу при крају саме школске године када се сумирају резултати. Морам истаћи да смо ми у школи изузетно задовољни. Радило се много. Радиле су колеге доста, радили су ученици. Ту су нам и родитељи као трећи стуб. Уједињени постигли смо сјајне резултате ““ рекла је директорка Весна Живановић.
Током седмице ученици матичне школе и издвојених јединица имаће прилику да учествују у разноврсним културним, научним и спортским активностима, али и да погледају позоришне представе „Малог Јоакима“ који се одржава у оквиру 51. Фестивала професионалних позоришта Србије у Шабачком позоришту.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa