Инфо

7. мај 2015.7. мај 2015.
РУСКА СТРАНКА

ПОТЦЕЊЕНА УЛОГА РУСА

Званична Србија је у препуном „Сава центру“, на прослави седамдесет година од победе над фашизмом, на којој је присуствовао и премијер Србије Александар Вучић, понизила Русију и руску помоћ српском народу у Другом светском рату ““ иза леђа премијера Србије Александра Вучића истакнута прво америчка, па тек онда совјетска и српска застава.
Након тога се, уз велико чуђење и незадовољство публике, званични спикер прославе, осим на српском, скупу обратио и на енглеском језику истакавши све време на првом месту улогу Сједињених Америчких Држава, а тек после Советског Савеза, у победи над нацизмом и ослобођењу тадашње Југославије од западног окупатора. Иначе, од присутних амбасадора, највећи број њих је долазио са простора некадашњег СССР, где и данас већина становништва говори или познаје руски језик, а енглески језик им је стран.
Са провокацијама, од стране организатора прославе окончана је ова свечаност пошто је званичан спикер овај скуп завршио на енглеском језику, а да се током приредбе ниједном речју није обратио гостима или публици и на руском језику.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa