Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
СПОРТСКИ ЦЕНТАР ПАРК

ОСВАЈАЈУ ТРОФЕЈ НЕДЕЉНО

На турниру одржаном за викенд у организацији “Радничког“ из Шапца за 2006. и 2007. годиште у старијој конкуренцији прво место је освојила екипа домаћина, која је у финалу победила екипу СЦ “Парк“ резултатом 1:0.
За младу Школу фудбала “Парк“, пехар освојен за друго место на овом турниру пети је трофеј за тек нешто више од месец дана постојања. Најзначајнијим трофејом сматрају онај освојен у Руми, који је такође изборила генерација рођена 2007. године, када су освојили прво место на Меморијалном турниру “Зоран Жугић Жуга“.
-“Парк“ је развио добру сарадњу са Академијом фудбала “Саво Милошевић“ и Школом фудбала “Партизан“. Скори планови су учешће на турниру у Лаћарку, затим у Станишићима у Академији фудбала “Саво Милошевић“, а још један турнир ће бити организован код нас. Намеравамо да организујемо велики међународни турнир где очекујемо стотинак екипа. На припреме ће се ићи у Врдник. Треба да играмо и пријатељске утакмице са Школом фудбала “Нови Пазар“ и “Радничким“ из Ниша, наводи Стефан Јадрановић, председник СЦ “Парк“.
Новина је да од 15. јуна у “Парку“ креће школа кошарке за дечаке и девојчице од 7 година и старије.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa