Инфо

14. мај 2015.14. мај 2015.
ЗА ВИКЕНД МОТО СКУП

СВИ СТЕ ПОЗВАНИ

Мото клуб “Чивија“ организује 11. мото скуп. Генерални покровитељи су град Шабац и Туристичка организација Шапца. Као и претходних неколико година манифестација ће бити одржана на Хиподрому.
Програм почиње у петак, дочеком гостију. Увече ће бити бесплатна вечера за све бајкере, а око 20 часова почеће рок концерт. Први ће наступити Суперменси, а након њих АЦ/ДЦ трибуте банд Џ. Наредног дана, у суботу, од 14 часова ће бити ручак за мотористе, а од 15 игре у кампу. Дефиле улицама града почиње у 17 часова. Вечерњи концерт ће почети такође око 20 часова, када ће на бину изаћи група Предигра. Главна музичка звезда овог мото скупа биће Ален Исламовић који ће изводити песме бендова за које је наступао, Дивљих јагода и Бијелог дугмета. Поред музичара публика ће имати прилику да поздрави и четворицу чланова МК “Чивија“ који су на моторима прешли око 7.000 километара у оба правца, да би 9. маја присуствовали Дану победе у Москви.
Скуп ће обезбеђивати Одељење саобраћајне полиције Полицијске управе Шабац. Биће присутни и представници Агенције за безбедност саобраћаја, који ће делити промотивни материјал. Ово је први пут да се укључује државна институција у овокав догађај, а све у циљу безбедне вожње, поштовања правила и прописа у саобраћају за што мање саобраћајних незгода.
Сви љубитељи мотора и добре рок музике позвани су да присуствују овом догађају.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa