Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.
ТЕКВОНДО: КЛУБ ЛЕТЊИКОВАЦ

ДВЕ МЕДАЉЕ НА АУСТРИЈА ОПЕНУ

На Аустрија Опену турниру Г1 класе у Инсбруку наступило је шесторо представника Теквондо клуба Летњковац Елихир Гроуп. Турнир ће остати упамћен по изузетној снази и масовности, јер је наступило преко две хиљаде бораца из 406 тимова из 55 земаља. Најважније је међутим да су борци Летњиковца и у тој конкуренцији изборили две медаље.
Драгана Гладовић је на путу до бронзе победила противницу из Италије 25:3. Затим, Хрватске 14:4 и Велике Британије 3:2. У полуфиналу је поражена од репрезентативке Кипра и то на самом крају готово добијеног меча са 5:4.
Иван Карајловић је у сјајним наступима савладао Представника Француске 17:15 и Португала 9:6. Поражен је од Пољака 4:1.
Изузетан наступ и готово освојену медаљу имао је и Марко Карајловић који је после две забележене победе изгубио у задњим секундама четвртфиналног меча. Остали представници клуба су заустављени на почетку турнира.
Добра вест је и да су Драгана и Милош Гладовић са великим бројем победа на светским турнирима ушли међу првих 15 на Европским листама и да ће средином овог месеца наступити као представници Србије на Европским Играма у Бакуу у Азербејџану.
Значајно је такође да ће троје представника клуба (Драгана Гладовић, Марко и Иван Карајловић) идућег месеца наступити за национални тим Србије на Универзијади у Кореји.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa