Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЈАВНОСТ ПОКРЕТА ДВЕРИ

ГЛАСАЈТЕ ЗА КОМШИЈЕ

Српски покрет Двери подржаће кандидате за Савет Месне заједнице Мајур који су уједно и њихови чланови. Двери наглашавају да су избори у том приградском насељу, захваљујући републичкој власти, доведени до апсурда.
Кандидат за члана савета МЗ и члан Повереништва Славиша Симић каже да Мајуру нису потребни министри и директори републичких јавних предузећа да би били изабрани најбољи у Савет.
-Републичка власт је, на жалост, довођењем министарке ради отварања постојећег пружног прелаза, Аце Лукаса и сличних, довела изборе у апсурдну ситуацију. Уместо да грађани Мајура препознају најбоље између себе и њима укажу поверење, сада ће то поверење дати фолк певачу или министарки. Сматрамо да такво понашање није добро за становнике, а посебна је прича што се као модел понашања младима нуди фолк звезда, сматра Симић.
Чланови Двери на листи за избор од 54. до 57. места. Међу њима је и пољопривредник Ненад Живковић.
-Нама у Мајуру је потребна и канализација и вода и инфраструктура, о чему ових дана причају из локалне самоуправе. Мајурцима је криво што се код нас већ деценијама ради од кампање до кампање. Као покрет Двери, ми се већ залажемо за удруживање пољопривредника. Пошто је у Мајуру 50 одсто становника који су изгубили посао и баве се највише гајењем малине и сточарством, нама је потребна или задруга или неко удружење у систему Савета МЗ, да би “прескочили“ накупце и прекупце који отимају од сиротиње и оно мало, рекао је Живковић.
На конференцији за новинаре, одржаној ове седмице, Двери су позвале своје симпатизере и чланове да гласају за њихове кандидате, не зато што су чланови, већ зато што су часне и добре комшије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa