Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.
АПЕЛ ЗА ПОМОЋ

ГЛАДАН НЕ МОЖЕ НА ОПЕРАЦИЈУ

Милош Стојановић (18) из Прокупља је у детињству оболео од рака костију и до сада је имао три операције десне ноге и вилице, а чекају га још две. Пре класичних хируршких интервенција, мораће да му буде извађено девет зуба. Све те интервенције још увек су неизводљиве због његовог тренутног здравственог стања и неопходно је да претходно физички ојача и прође бањски третман. Како су његови родитељи незапослени, не могу да му приуште лечење у бањи, чак ни здравију исхрану која му је преко потребна.
““ Немамо ни социјалну помоћ. Сину је потребна јака храна, а ја данас немам ни за кифлу ““ кроз сузе за наш портал испричала мајка Јасминка, и наставила даље:
““ Какве-такве приходе имамо једино ако мој супруг оде у надницу. Пошто је било лоше време, једва може да заради за голи живот. Милош иде у школу, солидан је ђак, бори се колико може. Највише нас боли зато што је изопштен из друштва. Мој син отежано хода, пошто му је у десној нози уграђена метална шипка и не може да се креће као његови вршњаци. На њему се види и сиромаштво. Ми не можемо да му купимо бољу одећу и обућу, а комали маркирану ““ каже Јасминка Стојановић.
Милош, осим што у школу одлази гладан, има још један велики проблем. Да ли због болести или немаштине, другови су га одбацили, тако да је принуђен да седи сам на часовима и у самоћи проводи одморе. Њему не сметају туђе скупе патике, маркирана гардероба, али изгледа да већина бежи од болесних људи, па и деце.
Пошто је ове две операције неопходно обавити што пре, породица Стојановић апелује на све људе добре воље да им помогну. Милош има и жиро рачун у “Кредит Агрикол“ банци.
Жиро рачун за помоћ Милошу Стојановићу
Кредит Агрикол банка
330-4700100324934-62
Упутство за уплату у иностранству:
АГРИФПП ““ Цредит Агрицоле Парис
ацц. Њитх Институтион: 57А
МЕБАРС22
ЦРЕДИТ АГРИЦОЛЕ СРБИЈА АД, Нови Сад
Бенефицарy: 59:
ИБАН РС35330473020129756036
Милош Стојановић
Доња Коњуша ББ
Сербиа
(Преузето са портала србин.инфо)

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa