Инфо

28. мај 2015.28. мај 2015.
КАНАЛИЗАЦИЈА У МАЈУРУ НА 36 РАТА

ДЕО ИСПУЊЕНИХ ОБЕЋАЊА

Мештанима Мајура биће омогућен прикључак на канализациону мрежу на 36 рата. Ова одлука наишла је на велико одобравање становника овог приградског насеља, а радовима у улици Цара Душана присуствовали су градоначелник Небојша Зеленовић и директор ЈКП “Водовод“ Александар Продановић.
-Подржали смо предлог градоначелника јер сматрамо да је то добра идеја. Прикључења ће се обављати у првом делу улице Краља Милутина, у Лучанској, Сувоборској и Авалској. На састанку који смо одржали у нашем насељу договорили смо се да радови почну у септембру, рекао је Жика Протић, кандидат за Савет Месне заједнице Мајур.
Протићев “колега“ Ратко Симић истакао је да је ово очит пример да се дата обећања испуњавају и да ће се то наставити и у будуће, ако победи листа на којој се налазе. Сматра да би то много допринело и побољшању квалитета живота мештана Мајура.
Небојша Зеленовић је навео да ће један део новца грађани морати да дају одмах, како би прикључење могло да се изврши. Додао је да је плаћање на 36 рата ипак значајна погодност, која не постоји у другим градовима у Србији. Према градоначелниковим речима, ово се неће односити само на Мајур, него на сва места на територији града Шапца, где мисле озбиљно да створе цивилизацијске услове за живот.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa