Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОМЛАДИНЕ ЗЗС У ШАПЦУ

ФОРМИРАН ОМЛАДИНСКИ ОГРАНАК

Представљањем Омладинског клуба странке Заједно за Србију (ЗЗС), у среду 3. јуна, званично је почело формирање омладинског огранка странке у Шапцу. За председницу Омладинског клуба ЗЗС изабрана је Тамара Бастаја, 21-годишња студенткиња из Шапца. На скупштини, којој је присуствовало више од 200 делегата, представљен је петнаесточлани тим омладине ЗЗС у Шапцу. Конвенцији је присуствовао и врх странке ЗЗС, на челу са председником Душаном Петровићем и градоначелником Шапца Небојшом Зеленовићем.
Обраћајући се присутнима, у препуној сали Шабачког позоришта, Тамара Бастаја је истакла да је омладина у Шапцу спремна да ради и да се активно укључи у одлучивање.
- Млади људи у Шапцу су вредни и веома ангажовани у свим градским манифестацијама. Зато је важно омладину подржати и пружити јој шансу, да покаже колико може да допринесе. Наша идеја је да све омладинце града Шапца, који имају креативне идеје, окупимо на једно место и да заједно делујемо као целина, истакла је Бастаја.
Душан Петровић, председник странке Заједно за Србију и иницијатор окупљања опозиције, истакао је да увек даје подршку младим људима, спремним да се укључе у политички живот.
- Верујем да је дошло време за нове људе и нову енергију у Србији. Шабац је добар пример за то, а градоначелник Небојша Зеленовић се бави политиком на сасвим другачији начин, што је резултирало многим позитивним стварима у граду. Надам се да ово неће бити само у Шапцу - да ће се искорак направити у целој Србији. Увек су добродошли нови људи са новим идејама, поручио је Петровић.
Обраћајући се присутнима, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић је рекао да су млади, вредни и амбициозни људи спремни да одлучују и креирају своју судбину и утичу на будућност не само Шапца, већ читаве Србије.
- Честитам младима људима који су у овим тешким политичким временима одлучили да подрже политику за коју се залаже странка Заједно за Србију. Позивам све младе да се активно укључе у политички живот и не дозволе да други кроје њихову судбину. Желим да најобразованији остану у свом граду, да не размишљају о одласку у иностранство, истакао је Зеленовић.
Новоосновани тим странке Заједно за Србију позвао је младе који деле њихове идеје да им се придруже, уз обећање да ће у наредном периоду урадити све да поправе положај омладине у граду Шапцу.
Осим у Шапцу, оснивање омладинских клубова ЗЗС очекује се и у осталим градовима Србије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa