Инфо

4. јун 2015.4. јун 2015.
Донација компаније СББ у Шапцу

Дигитална телевизија ОШ “Вук КараџиЋ“

Компанија СББ је, у сарадњи са градом Шапцем, донирала дигиталну телевизију ученицима ОШ “Вук Караџић“. Донација укључује ТВ пријемник, сет топ бокс уређај и услугу дигиталне телевизије, која ће омогућити несметано праћење дигиталног телевизијског сигнала.
- Захваљујемо се компанији СББ на овој вредној донацији. Одлучили смо да је уручимо баш ОШ „Вук Караџић“ јер ова школа има врло ангажован и спреман наставни кадар да нову технологију примени у настави. То је управо оно што желимо да се деси у целокупном шабачком образовању ““ изјавио је градоначелник Небојша Зеленовић.
Захваљујући донацији сви ученици имаће прилику да прате канале из дигиталне понуде СББ и користе бројне предности дигиталне телевизије, међу којима су бољи квалитет слике и звука, већи избор канала у дигиталној понуди, претрага програма до 7 дана унапред, велики број ХД канала, док је наставном особљу на располагању опција “Родитељска заштита“, како би одредили које канале ученици могу да гледају за време боравка у школи.
Након донација институцијама социјалне заштите у Војводини, која је била прва на реду гашења аналогног сигнала у оквиру процеса дигитализације, компанија СББ наставља са донирањем пакета за праћење дигиталне телевизије установама и организацијама у градовима широм Србије. Донација дигиталног пакета у Шапцу је једанаеста по реду. До сада су донације реализоване у Вршцу, Сомбору, Зрењанину, Крушевцу, Краљеву, Новом Пазару и другим градовима, док следе Ниш, Пирот и Лесковац.
- Овим поводом желели бисмо да се захвалимо на сарадњи граду Шапцу, јер су препознали нашу иницијативу да омогућимо несметано праћење дигиталне телевизије ученицима Основне школе “Вук Караџић“, коју је сам Град препознао као право место за донацију. Верујемо да ће им овај пакет омогућити да време проведу квалитетније и лепше, уз модеран приступ учењу ““ истакла је Јована Лукић, директорка корпоративних комуникација компаније СББ и додала да компанија има више од десет година искуства у пружању дигиталног сигнала својим корисницима.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa