Инфо

11. јун 2015.11. јун 2015.
РВАЊЕ: КЛУБ ВИТЕЗ

УГЉЕША ГАЈИЋ ПРВАК СРБИЈЕ

Протекле суботе у Кањижи је одржано Првенство Србије за млађе пионире у грчко-римском стилу. Такмичари „Витеза“ су освојили две медаље, Угљеша Гајић је постао првак Србије, Немања Глигорић је освојио бронзану медаљу док је Момчило Гајић изгубио у борби за бронзу и заузео пето место. У укупном пласману „Витез“ је био седми од 21 екипе.
И претходни викенд, је такође био изузетно богат и успешан за Рвачки клуб „Витез“. У суботу и недељу су у Сомбору одржана Првенства Србије у слободном стилу за све узрасне категорије а шабачки рвачи су освојили 13 медаља.
У суботу су наступали млађи пионири и сениори. Прваци Србије постали су млађи пионири Марија Жабаљац, Угљеша Гајић и Петар Кокић, други је био Момчило Гајић, док су трећа места заузели Немања Глигорић и Младен Станковић. У екипном пласману екипа млађих пионира је заузела треће место иза екипа „Потисја“ из Кањиже и „Сенте“.
У конкуренцији сениора наступило је 96 такмичара а бронзане медаље за „Витез“ су освојили до 74 кг Александар Госта и до 86 кг Марко Пановић, остваривши по три победе и један пораз.
У недељу су наступали старији пионири и јуниори. Угљеша Гајић је потврдио своју доминацију и у старијем узрасту и поново освојио златну медаљу. Први је био и Илија Петровић док је Ивана Јелић заузела треће место.
Код јуниора остваривши по три победе, прваци Србије постали су до 74 кг Алексанад Госта и до 84 кг Никола Николић, и овај резултат ће их највероватније одвести на Првенство Европе крајем јуна у Истанбул.
И млађи пионири и јуниори су у укупном пласману заузели друга места.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa