Инфо

11. јун 2015.11. јун 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОСАВОТАМНАВСКА СРЕДЊА ШКОЛА

ИЗ ВАЉЕВА У ВЛАДИМИРЦЕ

Посавотамнавска средња школа која има 639 ученика и атрактивна занимања попут геодетског техничара, правног техничара, кувара, посластичара и тако редом завредела је поверење по свему судећи многих тврди в.д. директор Милан Исаиловић.
- Ми смо од Обреновца, Лознице, Ваљева и околних општина урадили презентацију и да ће активирањем Дома ученика и других садржаја бити опет школа великог угледа са занимања која прате ход времена, задовољан је Исаиловић и додаје.
- Занимљиво је да се породице долазиле да се увере у оно што смо показали и тако је геодетски техничар бити у центру пажње и већ су узети станови у закуп породица које желе да им деца овде заврше школу, каже Исаиловић истучићи да ће из тих средина већ обезбеђено четири ученика.
У школи се поносе учешћем на свим такмичењима и првим местима али и пласманима који у конкуренцији великих школа вреде стоструко.
Када је Дом ученика у питању, стигла је пресуда против извођача радова од око пола милиона динара, што ће опет путем који је прецизан преко министарства стићи до школе, надају се али и путу који води у Владимирце из околних средина као и досад не заборављајући локалну самоуправу са којом имају изузетну сарадњу.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa