Инфо

25. јун 2015.25. јун 2015.
САСТАНАК ГРАДСКОГ ОДБОРА ЛИБЕРАЛНО ДЕМОКРАТСКЕ ПАРТИЈЕ

ВРЕМЕ ДА ОСВОЈИМО БУДУЋНОСТ

Градски одбор Либерално демократске партије Шабац, након своје редовне изборне Скупштине која је била у новембру месецу, у петак, 26. јуна, одржао је свој први састанак Градског одбора проширеног састава у Великој сали Културног центра Шабац.
На састанку је анализирана актуелна политичка ситуација на нивоу Шапца, изабрано ново руководство које ће представљати ЛДП у будућности у Шапцу и још више проширити мрежу градског одбора по градском и сеоском подручју као и наставити да шири подршку младих.
-Време је потврдило да је политика Либерално демократске партије од самог почетка па до данас била она политика која је увек говорила истину. Данас смо сведоци да се у нашем одбору активирају неки нови људи који до сада нису имали прилике да се баве политиком. На својој изборној Скупштини обећали смо да ћемо постати упориште оног дела Шапца који се пасивизирао и, са овим људима данас, драго ми је да смо то и успели. Сви знамо у каквом времену живимо, али ако ми данас не прихватимо на себе одговорност и у годинама у којима су наше генерације не кренемо да радимо посао за будућност свих нас, нико то уместо нас неће урадити. Зато сматрам да је време да освојимо будућност, изјавио је менаџер Градског одбра ЛДП Шабац, Милутин Станковић.
На састанку је изабран заменик менаџера Градског одбора Либерално демократске партије Шабац Давор Поповић.
Осим заменика, именовани су и координатори: за град Марко Протић, за село Милош Ђуркић, ВД координатора младих Ружица Степић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa