Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
осниваЧка СкупШтина

фудбалски ветерани

У Шапцу је у понедељак 3. августа одржана оснивачка Скупштина Удружења фудбалских ветерана Града Шапца.
Присутни чланови оснивачке Скупштине изабрали су Томислава Петровића за првог председника Скупштине Удружења а потом се приступило избору чланова Управног и Надзорног одбора.
За председника Надзорног одбора изабран је адвокат Рајко Петричић док ће му у раду одбора помагати Дражен Кордић и Дејан Марјановић. Чланови Управног одбора су: Владица Кузмановић (потпредседник), Зоран Спалевић, Борисав Радовановић, Зоран Пантић, Љубиша Ђурковић, Мирослав Томић и Александар Живановић који је изабран за председника Управног одбора Удружења фудбалских ветерана Града Шапца. Присутни су једногласно подржали предлог да се за генералног секретара Удружења изабере легенда шабачког фудбала и бивши ас Мачве Љубомир Љуба Иванић. Сходно идеји која је настала на одржаном триагоналу између бивших играча Мачве, Радничког Зорке и Аика, приступило се реализацији и оснивању једног кровног Удружења које ће окупити све бивше фудбалере на територији Града Шапца. Чланови Удружења ће искористити летњи период за што ефикасију припрему наредних активности која се планирају већ у септембру.
У уторак је у Поцерском Причиновићу одиграна утакмица између ветерана Шапца и ветерана који су играли за ФК „Младост“ из Поцерског Причиновића.
За ветеране Шапца играо је и градоначелник Небојша Зеленовић, који је љубитељима фудбала из овог места поклонио професионалне фудбалске лопте.
Ветерани Шапца били су успешнији у погађању мреже домаћег голмана и головима Јевтића, Андрића, Спалевића и Ранковића (два), на крају славили са 5:1.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa