Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПУТЕВИ ДОБИЈАЈУ НОВО РУХО

ВОДА И ПУТЕВИ ПРИОРИТЕТ

Председник општине Владимирци Милорад Милинковић најављује и наставак радова на водоснабдевању и путној мрежи о којој уз Дирекцију за путеве брине и Дирекција за пољопривреду.
- Извучено је већ преко 8.000 тона камена а по завршетку комплетне општине иде се у посипање и малских путева да добију изглед који одавно ишчекују. Уједно уредиће се и сеоски путеви који ће омогућити да се стигне до њива и врати кући са летином а што је опет наша обавеза, каже Милинковић.
Водоснабдевање се решава само новим главним водом.
- Преко три колиметра ће бити урађено паралелно са садашњим водом тако да ћемо пуцање цеви избећи а до тада ту су стациониране цистерне по најугроженијим селима и покретне које стижу на позив угрожених уз апел да се вода адекватно троши. Уједно и копање бунара је путоказ у решење водоснабдевања попут Прова које добија три нова бунара са техничком водом на радост краја који није имао воде народски ни за лек, закључује председник општине и напомиње да се у току лета радило нон-стоп без одмора, и да помака има уз поновљени апел и на стрпљење јер наслеђена је гомила проблема.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa