Инфо

13. август 2015.13. авг 2015.
СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА ШАБАЦ

ЦЕНА РЕФОРМА ПРАВОСУЂА

Српска напредна странка, у име добронамерних грађана, пита ЗЗС и лидера те странке Душана Петровића колико је Србију коштала реформа правосуђа. У тој „реформи“ на улицу је истерао дугогодишње судије и у суднице „инсталирао“ послушнике Демократске странке.
Грађани Србије нису заборавили ни како је, као министар пољопривреде, Петровић водио аграрну политику и колико су пољопривредници од тога имали користи. А посебно како је „неко“, у име ДС, „скинуо кајмак“ произвођачима млека! Кажу, поменуло се, не повратило се.
Српска напредна странка, залаже се за очување инстутуционалних вредности државе, због чега грађанима не може да одговори на све чешће постављано питање: када ће Петровић, коначно, бити ухапшен!
Ту моћ остављамо у рукама МУП и правосуђа. Не мешамо се у рад државних органа. Верујемо да је правда достижна, иако често спора.
Српска напредна странка, њени функционери, бројно чланство, симпатизери и сви грађани Србије, добро знају да не може проћи некажњено ниједан човек који је - поред правосудног система - урушио банкарски сектор и српски аграр. Због свега овога, али и низа сумњивих приватизација, народ је Душану Петровићу (не од миља), „пришио“ надимак - 10 посто.

Повереништво ГО СНС Шабац

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa