Инфо

17. јун 2010.17. јун 2010.
ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ ФК“МАЧВА“

ЧАСТ СПАСЛИ ПЕТЛИЋИ

Позитивно оцењен рад клуба у протеклој такмичаркој сезони. Поверење струци. Амбиције у наредној сезони исте
Поводом завршетка такмичарске сезоне у просторијама ФК“Мачва“ је организована конференција за штампу, којој су присуствовали председник управног одбора Совраније Чоњагић, шеф стручног штаба Слободан Милинковић, играчи Самуровић, Ђукић и Пејовић, и вођа „Шанера“ Марко Мандић.
Присутни новинари су упознати са оценом извршног одбора рада и резултата свих „Мачвиних“ селекција у протеклој такмичарској сезони, плановима за наредни период и закључењем уговора о сарадњи са имењаком из Богатића.
Председник управног одбора је упознао новинаре да је извршни одбор једногласно закључио да су у протеклој такмичарској сезони све селекције „Мачве“ оствариле планиране спортске резултате. Пружено је пуно поверење стручном штабу да и у наредној такмичаркој сезони предводи „Мачву“. Да подсетимо: петлићи су освојили убедљиво прво место у својој лиги, пионири су били трећи, кадети су испали из Прве кадетске лиге Србије, омладинци нису успели у баражу за улазак у Прву омладинску лигу Србије, а први тим се није пласирао у виши ранг такмичења.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa