Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
НОВИ УСПЕХ ОФК “ПАРК“

ПРВИ У ЕВРОПСКОЈ КОНКУРЕНЦИЈИ

Млади фудбалери ОФК “Парк“ освојили су прво место на великом међународном турниру који је прошле седмице одржан у Националној кући фудбала, Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови. Шапчани рођени 2007. године су били најбољи у конкуренцији више од 200 екипа, од чега је 12 дошло из Европе.
Дечаци узраста од осам година били су подељени у три групе са по седам екипа. ОФК “Парк“ је без проблема прошао своју групу, у којој је била и екипа из Бугарске. Противник у осмини финала био им је тим из Лознице који су надиграли 4:0. Најбоља утакмица уследила је у четврфиналу када је грчки “Паок“ савладан са 5:1. На путу до финала победили су и младе фудбалере из “Академије фудбала Синише Михајловића“ са 2:1. До трофеја су дошли након што су идентичним резултатом добили изпоставу “Црвене Звезде“, “Ред Стар“ из Ниша, иако су на почетку губили.
Тренер Аљо Сакић изузетно је задовољан успехом који је постигнут у конкуренцији клубова из Италије, Украјине, Грчке, Мађарске, Бугарске, као и свих држава у региону и највећих домаћих клубова.
-Освојили смо турнир који је за овај узраст у рангу “Лиге шампиона“. Сви који нешто вреде и верују у свој рад учествовали су овде. Деца су талентована, вредна и слушају оно што им се говори, тако да резултати не могу да изостану, истиче Сакић.
Поред овога, млади фудбалери “Парка“ десетак дана раније освојили су турнир у Бијељини, на ком су постигли 18 голова, а ни један нису примили.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa