Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
Први БМЊ скуп у Шапцу

ПРОМОЦИЈА БЕЗБЕДНОСТИ

Први БМЊ скуп одржан је прошле недеље на ауто-пијаци у Шапцу. БМЊ клуб Шабац, уз подршку Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на територији града Шапца и Агенције за безбедност саобраћаја, уприличили су јединствен скуп у овом делу Србије. Тим поводом организоване су акције „Вежи појас“ и „Бирам живот“, а учесницима и посетиоцима БМЊ скупа је дељен промотивни материјал о безбедном учешћу у саобраћају. Председник Савета и заменик градоначелника Шапца Немања Пајић истакао је главни циљ ове манифестације а то је свакако промоција безбедне вожње и одговорног понашања учесника у саобраћају.
- Један од три најчешћа узрочника трагичних последица саобраћајних незгода је невезивање појаса. Највећи губитак ““ људски живот ““ може се спречити управо везивањем појаса. Зато је ово место, на ком су окупљени љубитељи аутомобила, право место да пошаљемо поруку да је само безбедна вожња оно у чему се може истински уживати. Безбедна вожња значи поштовање прописа о ограничењу брзине, прилагођавање вожње условима пута и свакако везивање појаса. На поштовање свих саобраћајних прописа посебно указујемо у сусрет почетку школске године, а возаче позивамо да обрате пажњу на најмлађе учеснике у саобраћају и заштите их својом одговорном вожњом- рекао је председник Савета за координацију послова безбедности саобраћаја и заменик градоначелника Шапца Немања Пајић.
Програм 1. БМЊ скупа у Шапцу био је разноврстан па су учесници и посетиоци могли уживати у испиту спретности, надвлачењу аутомобила, избору најбољег звука мотора, ентеријера, фелне, моторног простора и још много тога.
- С обзиром да први пут организујемо БМЊ скуп у Шапцу веома смо задовољни бројем учесника и посетилаца. Циљ нам је да скренемо пажњу на безбедну вожњу и учешће у саобраћају јер једино тако се заиста може уживати у овим аутомобилима- рекао је портпарол БМЊ клуба Шабац Александар Чокановић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa