Инфо

27. август 2015.27. авг 2015.
СОЦИЈАЛИСТИЧКА ПАРТИЈА СРБИЈЕ ШАБАЦ

КОНСОЛИДОВАЊЕ РЕДОВА

На недавно одржаној седници извршног и градског одбора СПС у Шапцу, једногласно су искључени из чланства чланови и одборници Групе грађана “Зоран Бортић ““ Шабачки социјалисти“ . Уместо њих су изабрани нови чланови Извршног и Градског одбора СПС у Шапцу. Том приликом је за новог подпредседника ГО СПС Шабац изабран Владимир Трифуновић, који је уједно и једнини одборник СПС у градској скупштини.
-Попунили смо наш Градски одбор и сада је комплетан. Донели смо и одлуку да проширимо број потпредседника и уместо досадашњих два сада их има пет и свако ће имати своје задужење. Формираћемо и политички савет који ће бити саветодавно тело Градског одбора. Тренутно попуњавамо и формирамо месне одборе који су из различитих разлога били неактивни. Пошто се приближавају локални избори ми се озбиљно припремамо, тако да је активна и Социјалистичка омладина, Форум жена и сви чланови, рекао је в.д. председника Градског одбора СПС академик проф. др Мирко Керкез.
Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Шапцу озбиљно се припрема за предстојеће локалне изборе. У последњих неколико месеци велико је интересовање за чланство у овој политичкој странци, а тренутно у шабачком СПС раде на конституисању месних одбора чији ће председници уједно бити и чланови Градског одбора. У СПС кажу да поштују сваку политичку странку, а да очекују да ће са потенцијалним коалиционим партнерима на будућим локалним изборима постићи запажен изборни резултат.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa