Инфо

10. септембар 2015.10. сеп 2015.
БОКС: ТУРНИР БК МАЧВА

СТЕФАНУ ЛУКИЋУ ЗЛАТНА ЧИВИЈА

У спортској хали “Зорка”, протекле суботе, виђен је одличан бокс. Традиционална Златна Чивија је окупила поштоваоце племените вештине и борце из девет клубова од којих је један био из Црне Горе.
Жири у саставу Предраг Станишић председник УО БК Мачва Весна Живковић члан градског већа задужена за спорт, Милета Гујанчић председник синдиката Железаре Смедерево Слободан Лазић бивши боксер и тренер боксерске репрезентације Југославије и Хасан Дудић композитор после 13 борби Златну Чивију је доделио Стефану Лукићу члану БК Мачва.
- Ово је велико признање које ми даје подстрек за даљу каријеру јер су велики мајстори освајали овај трофеј , блистао је Лукић.
Најбољи техничар је био Ненад Марковић из БК Подгорице а најбољи пар Дамњан Мијаиловић из БК Мачве и Стефан Панић из Вукова из Лознице док је будућност ринга Семиз Аличић из БК Мачве био најмлађи победник.
На крају манифестације је доделила плакете за помоћ клубу домаћину престижног трофеја. Признања су добили Хасан Дудић, Тадија Качар, Милета Гујанчић, Предраг Продановић и алфи и омеги клуба директору БК Мачва Драгану Петровићу.
Саму овогодишњу приредбу су помогли град Шабац, синдикат Независност Железаре Смедерево, осигурање Дунавсалон пекара Јовановић и Предраг Маринковић познатији у спортским круговима као Бонасера који већ 35 године помаже боксерски клуб Мачва чак из Берлина спонзорским осећајем уткао се у незаборав причу о људима велике душе и поштоваоцима племените вештине.
Турнир којим се БК Мачва поноси тако је додао нови каменчић у мозаик трајања бокса који има нове велике таленте и обећава трајање многих па и ове манифестације која ће наредне године прославити три деценије трајања.
Уз дружење и традиционално гостопримство клуба пожелели су сви на многаја љета.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa