Инфо

10. септембар 2015.10. сеп 2015.
ОВОГ ВИКЕНДА У „ЦАПИТОЛ ПАРКУ“

МИНИ ВАШАР

За све оне који ишчекују Малогоспојински вашар одличан увод имаће током предстојећег викенда али у „Цапитол Парку“. У периоду од 11 до 22 часа посетиоци ће моћи да уживају на „Мини вашару“. Разноврстан програм, како за мале тако и велике, током два дана пружиће више од добре забаве.
Базар „Старих и уметничких заната“ и Луна парк за децу и младе моћи ће да се обиђе од 11 до 22 часа током оба дана. Креативне радионице предвиђене су у периоду од 11 до 14 часова, од 17 до 21 час осликавање лица, односно Фаце паинтинг, од 17 до 21 Фоолоспотy Ентертаинмент - акробате на штулама, Јунглинг, перформас са ватром, како у суботу тако и у недељу.
У суботу од 11 до 14 часова најмалађе ће забављати Кловн Шашавко уз дечје анимације, а у недељу од 11 до 15 часова ТИМ аниматори ће бити главни када су у питању анимације за децу и одрасле. Суботња забава од 17 до 18 чаасова предвиђена је за Кловна Балонџију, Фунy караоке и томболу, а недељна за кловна и дечје анимације. Вашарске забавне игре са аниматорима предвиђено су од 18 до 19 часова у суботу, а у истом, само недељном термину, биће реализована Мађионичарска представа. Бесплатно фотографисање са смешним додацима омогући ће Шашава фото кабина и то у периоду од 18 до 20 часова у суботу. У недељном термину од 19 до 20 часова предвиђене су од 19 до 20 часова.
Током оба дана од 18 до 22 часова забава очекује све уз „Џбоџ 360 кинетик игрице“ и ДЈ Сессион.
Од понедељка, 14. септембра, за све посетиоце и запослене „Цапитол Парк“ Шабац увео је бесплатну линију на којој ће саобраћати мини бус. Током целе седмице, сем викендом, организована је бесплатна вожња на подручју града Шапца. Недељом иде редовна линија аутобуса „Мачва Експреса“. Све додатне информације о рути и сатници мини буса могу се погедати на сајту њњњ.сабац.цапитолпарк.рс, као и фејсбук страници.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa