Инфо

17. јун 2010.17. јун 2010.
РЕЧНА ФЛОТА ВОЈСКЕ СРБИЈЕ У ШАПЦУ

ДАМЕ У СИВОМАСЛИНАСТОЈ УНИФОРМИ

Девојке у шабачкој Касарни су по потреби возачи амфибијских транспортера, ванбродских мотора, послужиоци. Обављају послове куварске службе, а када затреба раде и на пријавници. У сваком случају мора се волети оно што се ради
Док је набујала Сава учесталим таласима запљускивала своје обале код Старог града међу бројнм питомцима Првог понтонирског батаљона Речне флоте Војске Србије у Шапцу било је 16 представница лепшег пола у сивомаслинастим униформама. Оне су, као и њихове колеге, брзо и педантно извршавале све поверене задатке команде.
- Презадовољни смо њиховим радом и понашањем. У потпуности одговарају задацима које пред њих постављамо. Нема привилегија и разлика у односу на мушки састав. Заједничка им је љубав ка војсци и добро су припремљене и обучене, каже задовољно старешина Бранко Поповић.
А даме у сивомаслинастој униформи, њих 16 у његовој јединици уз редовне обавезе по потреби су возачи амфибијских транспортера ремаркера, ван бродских мотора, послужиоци компресора телекомуникационо-информатичке подршке. Обављају послове куварске службе, кад затреба раде на пријавници.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa