Инфо

17. септембар 2015.17. сеп 2015.
НА СЕОСКИМ ИГРАМА СРБИЈЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

ЕКИПА КОЦЕЉЕВЕ ПРВАК СРБИЈЕ

Прошле суботе на Олимпијским сеоским играма Србије (ОСИС) одржаним ове године у Врњачкој Бањи, у конкуренцији 15 екипа, такмичари из Коцељеве заузели су прво место у надвлачењу конопца. За освајање титуле првака државе Коцељевци су морали да надјачају четири екипе. Најпре су били бољи од представника Сокобање, потом су победили тим домаћина, у полуфиналу су савладали општину Бољевац да би у борби за прво место били бољи од екипе МЗ Рибари Шабац.
- За екипу Коцељеве су поред мене наступили Дејан Бабић, Драган Симанић, Жељко Гачић, Марко Лазаревић, Ненад Петровић, Славко Ђуричић, Михаило Мићић и Милан Петровић. Оправдано одсутни чланови наше екипе су били Бобан Максимовић, Пауновић Бранко и Милош, Саша Бошковић и Вулета Павловић - каже Божидар Радовановић.
Према његовим речима надметање у надвлачењу конопца почело је пре пет година управо на Фестивалу зимнице у Коцељеви.
- Прво име екипе коју су организовали Љуба Бирташевић и Саша Поповић било је “Агровоћар”, да бисмо касније наступали под именом “Грил Пекарац”. Веома су нам важне победе али су дружења пре и после такмичења незаборавна - додаје Радовановић и истиче да је ова екипа само у овој години била победник у Оглађеновцу, Мионици, у Дубљу (општина Свилајнац), Јаутини и Јадранској Лешници, Косјерићу, у Осечини, на мото скупу у Коцељеви, док су у Лединцима заузели пето место.
- Победа у Врњачкој Бањи и титула првака државе за нас је веома важна. Велику захвалност дугујемо општини Коцељева, која нас је подржала и обезбедила превоз, али и нашем верном спонзору “Грил Пекарац”. Надамо се да ћемо следеће године на сеоским играма Србије, које ће се према нашим сазнањима одржати у Ваљеву, успети да одбранимо титулу - рекао је Радовановић и истакао да екипу “Грил Пекарац” већ овог викенда очекује ново такмичење, у оквиру Фестивала зимнице у Коцељеви.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa