Инфо

15. октобар 2015.15. окт 2015.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: ПОТЕЗ ПРОВО – НОВО СЕЛО НА РЕДУ

УЗ ПОМОЋ ВП “САВА” И РЕПУБЛИКЕ

У општини Владимирци сваки трен лепог времена користи Дирекција за грађевинско земљиште и путеве да исправи погрешне потезе, каже помоћник председника општине Раде Ковачевић и неправде јер поједини путеви нису вечност рађени.
- Регулишемо и канале и подижемо мостове попут овог и по киши видите у Новом селу. Исправља се и нелогично попут депоније коју је неко верујте иселио на обалу Саве али чим време дозволи ми ћемо је очистити јер обећано се до у танчине мора испунити , каже Ковачевић и додаје.
-Дугујемо велику захвалност Топаловићу из ВП “Сава”, који је уз помоћ директора вода Србије Пузовића, обезбедио камен да се поспе на Орлачи у Прову од петог до осмог километра, који је следећи циљ и биће урађен, молим само грађане за стрпљење. Знамо колико нам значи за послове који следе, урадићемо, реч је реч, као и део села код Милове кафане који је дуго обилажен, биће уређен до зиме у то будите сигурни, у свом стилу убеђен је Ковачевић.
Зима се примиче а послови умножавају, свима је неопходан пут али додају наши саговорници има и добрих људи чија помоћ немерљиво значи.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa