Инфо

15. октобар 2015.15. окт 2015.

ВАЖНИ БОДОВИ МЕДИЦИНАРА

ЖРК “Медицинар” - ЖРК “Железничар” Инђија 26:25 (13:12)
У утакмици неизвесној до самог краја бодови су припали домаћој екипи. Шапчанке су у овој утакмици наступиле без свог капитена и најбољег играча Ане Радовић. Сигурно им је то био и један од мотива за ову врло важну победу коју су њој и посветили. Почело је за домаће одлично, вођством од 3:0 па до 7:2 али гошће почињу да консолидују своје редове и при крају полувремена стижу и до изједначења, али ипак домаће одлазе на одмор са голом предности.
Друго полувреме “Медицинар” започиње поново сигурно предвођен на голу одличном Бојаном Шимшић и стиже чак до пет голова предности. Од тог тренутка почиње лагани пад у игри домаћи, па гошће стрпљивом игром почињу полако да сустижу вођство, па чак у 49. минуту и изједначе. Домаће поново додају гас и стичу предност од четири гола, али се гошће не предају па завршницу утакмице доводе у егал. Ипак, “медицинке” успевају да у последњим тренуцима забележе победу мада и другачији исход не би био неправедан. Све девојке у домаћој екипи пружиле су свој максимум а ефикасније од осталих су биле: Ручнов, Зечевић, Нинковић и дебитант у домаћој екипи Јелена Бојанић новопридошла играчица, док су у одбрамбеним задацима “ гинуле” Враголић и Андрић. После пет одиграних кола “Медицинар” заузима треће место на табели СРЛС са 6 бодова.
ЖРК “Медицинар”: Враголић 2, Обреновић, Веселиновић, Милошевић 1, Чворић, Мандић, Матић, Ручнов 7, Карић, Шимшић (18 одбрана), Бојанић 4, Зечевић 5, Кукић, Нинковић 4, Андрић 3.
Следећу утакмицу “Медицинар” игра у суботу 24.10.2015. у Нишу против екипе “НАИС”.
Д.Митрић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa