Инфо

15. октобар 2015.15. окт 2015.
ВК „Шабац“ промовисао сениорску екипу

Што бољи пласман у елити

Завршетком радова на затвореном базену и почетком његовог рада нису на добитку само грађани, поготово они најмлађи. Ватерполисти „Шапца“ који десет година играју као гости, добили су прилику да се, након пласмана у елитни ранг српског ватерпола, такмиче пред својом публиком.
У ресторану „Мањеж“ на хиподрому, прошлог четвртка, промовисана је сениорска селекција ВК „Шабац“. Уз неколико промена у играчком кадру, они су вољни да ове сезоне опстану у елити, и покушају да се пласирају на што боље место на табели. Присутним гостима обратили су се најпре председник Скупштине клуба Ненад Живановић, потом Зоран Аврамовић, извршни директор Ватерполо савеза Србије и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Од свих скоро иста порука, да знањем, борбеношћу и спортским понашањем остваре што бољи пласман и да на најбољи начин репрезентују име града из ког долазе.
- Шабац се поноси својим базеном, који је урађен у рекордном року и којим се најрационалније управља, истакао је градоначелник Зеленовић додавши да је на ватерполистима „Шапца“ задатак да привуку што већи број младих да се баве овим спортом како би град на Сави у будућности имао обезбеђен играчки кадар за елиту.
Председник Скупштине клуба Ненад Живановић захвалио се свима који су све ове године били уз клуб, али и онима који сада помажу његов рад, јер ће године играња у елити обезбедити Шапцу статус ватерполо центра у Србији, јер за то сада постоји сви услови.
Првенство почиње 7. новембра, када Шапчани гостују екипи „Бањице“, а први сусрет у свом граду одиграће седам дана касније са „Земуном“. Већ 18. новембра градски базен ће бити поприште једине утакмице четврт финала Купа Србије, када ће у Шапцу гостовати екипа Црвене звезде из Београда. Биће то прилика да пред пуним трибинама Шапчани помогну својој екипи да направи што бољи резултат.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa