Инфо

5. новембар 2015.5. нов 2015.
ЗАХВАЉУЈУЋИ КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА МЛАДЕ ГРАДА ШАПЦА МАЈУР ДОБИО СТОНОТЕНИСЕРСКИ ПОДМЛАДАК

СПОРТСКА ЗАБАВА ЗА НАЈМЛАЂЕ

Током друге половине месеца октобра најмлађи Мајурци имали су прилику да похађају бесплатну Школицу стоног тениса и то захваљујући Канцеларији за младе града Шапца. Последњи час одржан је прошле суботе у просторијама Месне заједнице Мајур. Да је интересовање било више него очекивано потврдило је и дванаест малишана којима су уручене дипломе о завршетку ове спортске школице.
- Врло сам задовољан одзивом деце. У почетку их је било четворо, али касније су им се придружили и другари. Већ има њих троје који показују велики таленат и који су се изјаснили да би желели и даље да наставе да тренирају, па се надам да ћемо имати у ближој будућности и успешне такмичаре - истакао је тренер Зоран Петровић.
Школица је била део пројекта „Унапређења младих на сеоском подручју“ који Канцеларија за младе спроводи од почетка године с циљем испуњавања слободног времена младима са овог подручја квалитетним спортским, културним и едукативним програмом.
- Ово је била идеја младих актера Месне заједнице Мајур и заиста нам је драго што смо могли да изађемо у сусрет и да организујемо Школицу стоног тениса јер су и сами препознали велико интересовање деце. И до сад смо имали разне активности које смо спроводили како у Мајуру тако и у осталим сеоским месним заједницама. Надам се да ћемо до краја године имати још занимљивих предлога како бисмо што више унапредили живот и положај младих - изјавила је Наила Мехмедовић, директорка Канцеларије за младе напоменувши да су сви млади са било каквом идејом за активизам добродошли у Канцеларију где заједно могу сваку идеју спровести у дело.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa