Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.

СаопШтење ВК „Шабац“

Утакмица између нашег клуба и БВК „Црвена Звезда“, одиграна 17. новембра, није била само једна од четири утакмице четвртфинала Купа Србије, већ истински ватерполо и спортски спектакл који ће се, верујемо дуго памтити и препричавати. Овај дуел био је све то захваљујући фантастичним навијачима који су направили атмосферу несвојствену нашем спорту, а ватерполисти оба тима, ношени подршком са трибина пружили су и више од максимума, те је бити у, и ван базена протекле среде, било право задовољство.
Ватерполо клуб „Шабац“ захваљује се свима који су својим присуством, али пре свега подршком на спортски и коректан начин, уз поштовање свих учесника догађаја, дали пример како треба да изгледа један спортски дуел и доказали да је Шабац град спорта.
Посебну захвалност упућујемо навијачима Црвене Звезде. Они су, те вечери, били наши спортски ривали, али су безрезервном подршком својој екипи, уз потпуно поштовање противничких играча и навијача, допринели сјајном утиску који смо сви понели са Градског базена.
Нажалост, нисмо се пласирали на завршни турнир, окрећемо се лиги и позивамо све навијаче, све који су били ту на поменутој утакмици и оне који нису, да дођу и помогну нам у наставку првенства како би заједно остварили плеј оф амбиције и на пролеће поново угостили: Партизан, Црвену Звезду, Раднички, Војводину...
Још једном ВЕЛИКО ХВАЛА !!!!

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa